loading

Ο Κόμβος smartHEALTH Συμμετέχει στο 26ο Forum Ανάπτυξης: Συνέργειες στην έρευνα και καινοτομία

Ο κόμβος smartHEALTH θα παρουσιαστεί στο 26ο Forum Ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο «Αστήρ» (Αγίου Ανδρέου 16, Πάτρα) σε υβριδική μορφή που διοργανώνει το Δίκτυο του Forum Ανάπτυξης. Μια ιδιαίτερη ευκαιρία για το κόμβο μας αφού φέρνει εμπειρογνώμονες και πρωτοπόρους στον τομέα της υγείας για έναν ενδιαφέροντα διάλογο με θέμα “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ”. Το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία ομιλητών και συνέδρων και με live μεταδόσεις όλων των εκδηλώσεών του, στην επίσημη πλατφόρμα της διοργάνωσης forumanaptixis.gr.

Ο κόμβος smartHEALTH θα παρουσιαστεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:30 – 14:30 στην Αίθουσα ΙΙ του ξενοδοχείου «Αστήρ» σε συνεδρία με θέμα “Εργαστήριο smartHEALTH: Συνέργειες στην έρευνα και καινοτομία, ενδεικτικές εφαρμογές στις επιστήμες υγείας” που διοργάνωσε ο εταίρος του κόμβου μας: Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ).

Παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ.

Δείτε περισσότερα για το 26ο Φόρουμ Ανάπτυξης εδώ!

Δείτε πληροφορίες για την εν λόγω συνεδρία στο επίσημο site εδώ!

Οι ομιλητές της εκδήλωσης θα περιλαμβάνουν προσωπικότητες με ξεχωριστή επίγνωση και επιδεξιότητα στον χώρο της ψηφιακής καινοτομίας και της υγείας. Οι χαιρετισμοί στο συνέδριο θα αποδοθούν από τον Κλεομένη Μπάρλο, Πρόεδρο Δ.Σ. ΣΕΒΠΕ&ΔΕ, και τον Φωκίων Ζαΐμη, Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Π.Δ.Ε. Στο επίκεντρο των ομιλιών θα βρίσκονται θέματα όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση και η υγεία, οι ανοικτές δικτυακές υποδομές, η υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας με χρήση τεχνολογιών 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, καθώς και οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της υγείας. Συγκεκριμένα οι:

  1. Δρ. Βασίλειος Δρακόπουλος, Διευθυντής Εφαρμογών ΙΕΧΜΗ/ΙΤΕ, Επιστημονικός υπεύθυνος ΕΚΕΠΕΚ ΑΕ, – “Τρισδιάστατη εκτύπωση και Υγεία: Μια δυναμική σχέση καινοτομίας.”
  2. Δρ. Σπύρος Δενάζης,  Καθηγητής Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Ικανοτήτων π-NET – “Ανοικτές Δικτυακές Υποδομές ως μέσο έρευνας και καινοτομίας.”
  3. Δρ. Σωτήρης Μακρής, Εκτελεστικός Διευθυντής του Κέντρου Ικανοτήτων TEACHING FACTORY – “Υγιεινή και ασφάλεια σε χώρους εργασίας με χρήση τεχνολογιών 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.”
  4. Λυκούργος Σταυρουλόπουλος, Οικονομολόγος, Υπεύθυνος Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης ΕΥΔ – ΠΔΕ, Μέλος Δ.Σ Επιστημονικού Πάρκου Πατρών – “Στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης: Το παρόν και το μέλλον της καινοτόμας επιχειρηματικότητας στη Δυτική Ελλάδα.”
  5. Καθ. Χρυσόστομος Στύλιος, Διευθυντής Ινστιτούτου Βιομηχανικών Συστημάτων ΙΝΒΙΣ/ΕΚ ΑΘΗΝΑ – “Τεχνολογίες Αιχμής της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και εφαρμογές στον τομέα της Υγείας.”

Η εν λόγω εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά στο www.forumanaptixis.gr για εκείνους που δεν μπορούν να παραβρεθούν από κοντά. Το #smartHEALTH, ως Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας για την Ευφυή Υγεία, οραματίζεται να είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η συμμετοχή του smartHEALTH σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση αναδεικνύει τον ρόλο του ως πρωτοπόρου στον τομέα της ψηφιακής υγείας και της ιατρικής ακρίβειας. Μέσα από ερευνητικές και αναπτυξιακές δραστηριότητες, το smartHEALTH παρέχει εξειδικευμένη τεχνογνωσία για τη βελτίωση των επιχειρηματικών και παραγωγικών διαδικασιών σε επίπεδο εθνικού και διεθνούς φάσματος. Το 26ο Forum Ανάπτυξης αναμένεται να προσφέρει μια πλούσια συζήτηση για τις συνεργασίες σε κάθε τομέα και να ενθαρρύνει την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων για το μέλλον της ανάπτυξης και της καινοτομίας.

Write a Reply or Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *