loading

Διαθέσιμη στο YouTube η 1η Διαδικτυακή Συζήτηση “Ανάπτυξη του Ελληνικού Οικοσυστήματος Ηλεκτρονικής Υγείας: Το smartHEALTH ως Κόμβος Διασύνδεσης”

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2023, η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση του smartHEALTH European Digital Innovation Hub έλαβε χώρα και ήταν μια πραγματική επιτυχία.

Στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, εξερευνήσαμε το σημαντικό θέμα της “Ανάπτυξης του Ελληνικού Οικοσυστήματος Ηλεκτρονικής Υγείας: Το smartHEALTH ως Κόμβος Διασύνδεσης”. Στόχος μας ήταν να εξετάσουμε πώς η συνεργασία μεταξύ του ερευνητικού και επιχειρηματικού κόσμου μπορεί να επηρεάσει τον τομέα της ηλεκτρονικής υγείας. Συζητήσαμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζονται και πώς η ανάπτυξη της ψηφιακής υγείας επηρεάζει το νομικό πλαίσιο, μεταξύ άλλων.

Οι ομιλητές μας είχαν να μοιραστούν αξιόλογες απόψεις:

  • Γιώργος Νικολαΐδης, CEO της Ergobyte Informatics S.A. μίλησε για τη σημασία της σύνδεσης της έρευνας και της επιχειρηματικότητας.
  • Ανδρέας Περσίδης, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Biovista Inc. ανέπτυξε το θέμα των ευκαιριών και προκλήσεων της τεχνητής νοημοσύνης στην υγεία.
  • Ιωάννης Σαμιωτάκης, Υπεύθυνος Πωλήσεων στην Uni-systems, ανέδειξε πτυχές της βιώσιμης ανάπτυξης της ψηφιακής υγείας στην Ελλάδα.
  • Ιωάννα Μιχαλοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Michalopoulou & Associates, εξέτασε το θέμα του δικαίου στον τομέα της ηλεκτρονικής υγείας.
  • Κώστας Καραμάνης, DHT, CeHA, ITE, παρουσίασε το EDIH: smartHEALTH και την προοπτική της ψηφιακής υγείας.
1η διαδικτυακή συζήτηση του smartHEALTH European Digital Innovation Hub με τίτλο “Ανάπτυξη ελληνικού οικοσυστήματος στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας: Το smartHEALTH ως κόμβος διασύνδεσης.”

Αυτή είναι μία από τις πολλές συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του smartHEALTH. Ανυπομονούμε για τις επόμενες, οι οποίες υπόσχονται να είναι εξίσου αξιόλογες και καθοριστικές για το μέλλον της ψηφιακής υγείας στην Ελλάδα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα συναρπαστικά νέα και εκδηλώσεις καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία τους!

Write a Reply or Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *