loading

Ανάδειξη του κόμβου smartHEALTH στην διεθνή έκθεση “BEYOND” – στο Booth B19|περίπτερο 15

Το smartHEALTH συμμετέχει ως κόμβος ψηφιακής καινοτομίας στην διεθνή έκθεση “Beyond” που πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από την Τετάρτη 24 έως Παρασκευή 26 Μαίου στο Booth B19 στο περίπτερο 15. Κύριος σκοπός να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας για την Ανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο και όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές, είναι η πρώτη σημαντική τεχνολογική έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. 

Αναζητήστε το Banner μας…

Το έργο smartHEALTH ως κόμβος ψηφιακής καινοτομίας συμμετέχει ενεργά, και μπορείτε να το βρείτε στο Booth B19 στο περίπτερο 15 όπου εταίροι του έργου θα είναι απευθείας διαθέσιμοι στους συμμετέχοντες, με επίκεντρο τις ΜΜΕ, start-ups, midcaps, αλλά και μεγάλες εταιρείες που θα παρευρεθούν ώστε να ενημερωθούν και να συζητήσουν για το κόμβο smartHEALTH όπως και να τους βοηθήσουν στο να βρουν την κατάλληλη για αυτούς υπηρεσία από τις διαθέσιμες του κόμβου.

Η Αναστασία Φαρμάκη, βοηθός έρευνας στο Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΝΕΒ|ΕΚΕΤΑ) μας εισάγει στο τι πραγματέυεται ο κόμβος smartHEALTH και μας προσκαλέι στο περίπτερο του κόμβου smartHEALTH στη BEYOND expo 2023.

Δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συζητήσουν απευθείας και να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει το smartHEALTH όπως και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την μεταξύ μας συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση κάντε κλικ εδώ!

Επίσης σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε την Ατζέντα του συνεδρίου εδώ!

Σχετικά με το BEYOND…

Το BEYOND expo είναι η πρώτη διεθνής σκηνή για την Βιομηχανία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο. Η έκθεση σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σήμερα και να γίνει το σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών, ταλέντων και προϊόντων στον κόσμο. Από κορυφαίους ομιλητές και εκθέσεις μέχρι ανοιχτές καινοτομίες, ζωντανές εμπειρίες και λανσαρίσματα προϊόντων. Η έκθεση στοχεύει να μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε ένα κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας για την ευρύτερη περιοχή και να συμβάλει εποικοδομητικά στην ψηφιακή μετασχηματιστική διαδικασία της Ελλάδας.

Η Διεθνής Έκθεση BEYOND σχεδιάστηκε ως ένα κέντρο για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις νέες τεχνολογίες και τους διάφορους τομείς εφαρμογής τους. Αποτελεί μια διεθνή πλατφόρμα για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών που εξετάζουν τον κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και τις πολλαπλές ευκαιρίες που δημιουργούνται στον αναπτυσσόμενο τομέα των τεχνολογιών. Στο πλαίσιο ενός ζωντανού περιβάλλοντος συναλλαγών που πληροί τα κριτήρια για τη σύναψη συμφωνιών με τη συμμετοχή επισκεπτών από περισσότερες από 30 χώρες, το BEYOND απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό κυρίως από τη νοτιοανατολική Ευρώπη, και τη Μεσόγειο.

Write a Reply or Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *